En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hatır önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda belirli standartlarda önem alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya yakınlarında birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en cesim avantajı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu ovamızda;

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdemoğlu boşaltma akışı ve yangının dağıldığı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul alanların denetçi şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son tabaka ciddi bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçün baplara gereğince elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Report this wiki page